Аз, вещицата: Книга 4. Преобразени от времето - Дебора Харкнес

Аз, вещицата: Книга 4. Преобразени от времето
Автор: Дебора Харкнес
Обем: 448 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Бард"
мека подвързия
Дата на включване: 2021-07-30
Нашата цена: 16.12 лв
 

Какво не би дал, за да станеш вампир?

На бойните полета по време на Американската революция Матю Клермон среща младия лекар от Масачузетс Маркъс Макнийл. Когато Матю му предлага безсмъртие и нов живот без ограниченията на пуританското възпитание, Маркъс приема да стане вампир. Но преобразяването му никак не е леко.

В съвременен Париж Фийби Тейлър − младата служителка в „Сотбис“, в която Маркъс е влюбен − също поема по пътя към безсмъртието. Макар модернизираният процес на трансформацията да изглежда на пръв поглед простичък, двамата откриват, че предизвикателствата, с които се сблъсква човек, решил да стане вампир, са също толкова големи, колкото и през 18. век. Призраците на миналото, от които Маркъс си мисли, че се е отърсил преди векове, заплашват да се върнат и да преследват двама им навеки.

„Преобразени от времето“ − четвъртата книга от поредицата „Аз, вещицата“, е разказ за една страстна любов, преодоляла времето. Свръхестественото и романтиката, които превърнаха предишните книги в бестселъри, ще ви пренесат отново в този чуден свят.