Ракът - неправилният растеж. С цялостна програма за активиране на способностите за самолечение - Рюдигер Далке

Ракът - неправилният растеж. С цялостна програма за активиране на способностите за самолечение
Автор: Рюдигер Далке
Обем: 288 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Хермес"
Мека подвързия
Дата на включване: 2021-10-10
Нашата цена: 14.51 лв
 

Един от водещите авторитети в областта на холистичната медицина предлага нетрадиционен подход към разбирането и лечението на рака

Съвременното общество функционира на принципа на непрекъснатия растеж. Разрастващите се градове и индустриални зони изземват все повече територия от природата, напредналите технологии изместват голяма част от живото общуване, стремежът към кариера и високи доходи подменя духовното израстване. Градивното развитие се е изродило в неправилен растеж без мярка и смислена цел.

Според Рюдигер Далке неправилният растеж намира израз и в човешкия организъм под формата на редица болести, включително и онкологичните заболявания. Егоистични клетки спират да работят в синхрон с общото цяло и се отдават на неконтролируем растеж. За овладяването на този разрушителен процес световнопризнатият лекар и терапевт предлага цялостен подход, който включва хранителни препоръки, иновативни терапии и духовни практики. Той твърди, че дори тежка болест като рака може да бъде излекувана посредством холистични методи и още по-важно – да послужи като ценна възможност за личностна трансформация. Най-съществената стъпка е да поемем отговорност за състоянието си и смело да пристъпим към себеосъществяване без оправдания и компромиси.