Херцогът и аз. Книга 1 от Бриджъртън - Джулия Куин

Херцогът и аз. Книга 1 от Бриджъртън
Автор: Джулия Куин
Обем: 432 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Ибис"
Мека подвързия
Дата на включване: 2021-10-10
Нашата цена: 14.47 лв
 

Романът, по който е заснет сериалът "Бриджъртън" по Netflix, предизвикал сензационен зрителски интерес.

Запознайте се с Бриджъртън – уважавано семейство от английската аристокрация. Лейди Бриджър­тън, вдовица и майка на осем деца, е твърдо решена да задоми подобаващо отрочетата си.

Лейди Дафни Бриджъртън е четвъртото от осемте деца. Хората я харесват заради нейната доброта и духовитост. Но заради своята прямота тя не е сред най-ухажваните млади дами.

Любезността не е качество, което Саймън Басет, херцог Хейстингс, притежава. Наскоро завърнал се от чужбина, той възнамерява да страни от висшето общество точно както баща му е отбягвал него през цялото му детство. Не иска да бърза и с женитбата. Затова той има план: да предложи на Дафни, сестрата на най-добрия му приятел, да се престори, че я ухажва. Ако тя се съгласи, Саймън ще се спаси от амбициозните майки, които се надпреварват да му представят дъщерите си. А Дафни ще събуди интереса на младите благородници и ще увеличи шансовете си за перспективен брак, след като един херцог я е сметнал за добра партия.

Планът сработва идеално. Или поне в началото. Защото сред бляскавия, безмилостен и изпълнен със злостни клюки свят на висшето общество само едно нещо е сигурно: любовта отхвърля всички правила…

„Изобилие от блестящо остроумие и незабравими герои.“ – БУКЛИСТ

ЗА АВТОРА

Джулия Куин е трикратна носителка на престижната наг­рада „Рита“, присъждана от Romance Writers of America. Преведени на над трийсет езика, нейните книги редовно оглавяват класациите на „Ню Йорк Таймс“. Отличителните им черти са неповторимият хумор и забавните диалози.