Гласът на Орела - светът на североамериканските индианци -

Гласът на Орела - светът на североамериканските индианци
Автор:
Обем: 276 стр.
Формат в мм.: 145х215
Издател: ИК "Шамбала"
Мека подвързия
Дата на включване: 2001-01-27
Нашата цена: 10.92 лв
 

Добри идеи, добри сънища, добри картини танцуват в Света. Минават през Световете. Стигат до животните, растенията, птиците, камъните и хората. Потоци и реки, и дъждове, и морета. Вода! Кръвта на Земята! Животни, птици, растения, хора - всички ние сме направени от едни и същи елементи. Направени сме от земя, вода, огън и въздух. Всички живеем върху една Земя, която храни всички ни, пием от водите на тази Земя и дишаме въздуха на тази Земя. И ние сме деца на една Майка - Земята и един Баща - Небето. И сме свързани помежду си и сме роднини.
Добри идеи, добри сънища, добри картини танцуват в Света. Скитат по Света. Сънища, които идват при нас, когато спим. Сънища, които идват, когато сме с отворени очи.
Напътствията на Уакан Танка (Великата Тайна) стигат до нас по различни начини. Идеите, сънищата, картините, които очите на съзнанието ни виждат, са част от тези начини. И тези сънувани, видени напътствия и уроци ни се дават, за да бъдем Истински Хора. За да имаме добър живот, за да споделяме научените уроци с всички останали човешки същества. И за да втъчем тези уроци в живота си, който да стане и да бъде живот, изпълнен всяка минута от съзнанието и усещането за Свещеност. Ако Свещеното не присъства в живота ни, дори в най-обикновените на пръв поглед неща, едва ли бихме могли да бъдем трайно и истински щастливи. Един от начините да разбереш как Да Живееш е да получиш уроците си от сънуването, от картините, които Великата Тайна ни изпраща. Една от пътеките е Сънохващачът - Същество, което помага добрите мисли и идеи да бъдат уловени. Да, той е Същество, защото е жив както всички останали наши роднини в тази Вселена, направена от Създателя.

Е, искате ли да си направите Сънохващач? Тогава продължете пътуването и нека с приключения бъде изпълнен животът ви!