Ключаря - Джефри Дивър

Ключаря
Автор: Джефри Дивър
Обем: 384 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Ера"
Мека подвързия
Дата на включване: 2022-01-16
Нашата цена: 16.37 лв
 

Книгата не е в наличност
Някой е влизал в апартамента й. Пипал е нещата й. Гледал я е как спи... Но вратата е заключена. Нима натрапникът е още вътре?

В Ню Йорк вече никой не е в безопасност дори в собствения си дом. Социопат, наричащ себе си „Ключаря“, е способен да се справи и с най-сложните заключващи механизми и охранителни системи. Никой и нищо не може да го спре. А плановете му стават все по-зловещи...

Време е Линкълн Райм и Амелия Сакс да се изправят срещу Ключаря. Но тогава вътрешно разследване в полицията заключава, че Райм е допуснал огромна грешка в предишен случай.

Линкълн Райм е отстранен, ала няма да се откаже. Трябва да спре Ключаря възможно най-скоро. Така че, тайно, с риск да влезе в затвора, екипът му продължава да разследва.

Следват обрат след обрат... а Ключаря е напът да се изплъзне.

Джефри Дивър е автор на множество бестселъри, преведени на повече от 25 езика и продадени в тираж от над 50 милиона екземпляра.

„Ключаря“ е 15-ият роман с участието на брилянтния криминалист Линкълн Райм. Дивър отново ни поднася напрегната и майсторски заплетена история, пълна с изненади.