Какво правех, докато вие раждахте деца - Кристин Нюман

Какво правех, докато вие раждахте деца
Автор: Кристин Нюман
Обем: 320 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Киви"
Мека подвързия
Дата на включване: 2022-01-24
Нашата цена: 16.38 лв
 

Сценаристката на комедийни сериали Кристин Нюман е в средата на двайсетте си години, когато решава да пътува по света, за да бъде всичко друго, но не и улегнала. Приключението започва с едно инцидентно пътуване до Амстердам и постепенно ваканциите извън родна земя се превръщат в нейния лек против скуката и установените норми.

Дългият списък с вълнуващи случки включва пътуване на автостоп в Русия, едно почти религиозно преживяване в Бразилия и неочаквано житейско прозрение в Нова Зеландия. И докато Кристин се влюбва в света, който я заобикаля, тя изживява и горещи любовни авантюри – някои драматични, а други комични, но винаги поднесени с пикантност и самоирония.

„Какво правех, докато вие раждахте деца“ е остроумен разказ за себепознанието, който ни въвежда в свят, изпълнен с чувственост, пиперлив хумор и дръзки приключения. Всеки може да бъде добро момиче в родината си, но не всеки може да пътува като Кристин Нюман.

Кристин Нюман е родена на 10 юни 1973 г. През последните двайсет години работи като сценарист и продуцент на телевизионни сериали в Холивуд. Запалена пътешественичка и авантюристка, Кристин признава, че никога няма да се умори да пътува и да прави нещата, които ѝ доставят удоволствие. Участвала е в създаването на едни от най-гледаните сериали, сред които „Как се запознах с майка ви“, „Всички обичат Реймънд“ и „Чък“.