Непознат в града - Майкъл Корита

Непознат в града
Автор: Майкъл Корита
Обем: 400 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Бард"
Мека подвързия
Дата на включване: 2022-03-07
Нашата цена: 16.19 лв
 

Криминални истории от топ автори!

Майкъл Конъли

Алафеър Бърк

Джо Р. Лансдейл

Стив Хамилтън

Джо Хил

Джонатан Стоун

С. А. Козби

и др.

Изключителна... Новаторска крими антология, пълна с куп тайни, зловещи сюжети и загадки, които да омаят любителите на жанра!

Пъблишърс Уикли

Казват, че всички големи литературни произведения се свеждат до две основни истории – човек тръгва на път или в града пристига непознат. И въпреки че поколения писатели използват успешно и двата сюжета, има нещо неоспоримо примамливо в природата на непознатия – на неканения гост, който разбърква обичайния ред, на новия съсед, на роднината, когото не сме виждали, на озовалата се на сухо риба.

Без значение как и къде се появяват, непознатите са ходещи загадки, напълно неизвестни в едни доскоро познати територии, и разстройват живота ни, като внасят в него тревога и съмнения.

В най-новия сборник разкази на „Писателите на мистъри на Америка“ от топ автори в жанра – като Майкъл Конъли, Лиса Ангър и Джо Хил, са събрани свежи истории, свързани с особеното чувство, което изпитваме, когато сред нас се появи непознат. Представени са всички нюанси на мистерията – от комедията до мрачния съспенс, през някое и друго убийство, и всичко това на забележително високо ниво.