Талисманът - Никълъс Спаркс

Талисманът
Автор: Никълъс Спаркс
Обем: 320 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Ера"
Мека подвързия
Дата на включване: 2022-08-28
Нашата цена: 16.37 лв
 

За силата на съдбата, която ни отвежда към истинската любов...

По време на мисия Логан Тиболт намира снимка на младо момиче, заровена в пустинните пясъци на Ирак. След като Тиболт оцелява в много опасни ситуации, негов приятел го убеждава, че тази фотография му носи късмет.

Мисията на Логан приключва и той се завръща у дома. Но красивата жена от снимката се появява дори в сънищата му и той решава да я открие.

Когато среща Елизабет, Логан е поразен от силното привличане, което изпитва към нея. След един провален брак младата жена сама отглежда сина си и преодолява драмите, сполетели семейството ѝ. Силна, но уязвима, Елизабет очарова Логан и пленява сърцето му. Изненадан от внезапно породилите се чувства, той решава да запази историята за талисмана в тайна. По ирония на съдбата точно тази тайна може да преобърне неговия късмет и да му отнеме обичта на мечтаната жена.

Хроникьорът на човешката душа Никълъс Спаркс е ненадминат в умението си да разказва необикновените истории на обикновените хора. „Талисманът” е незабравим роман за силата на съдбата, която ни отвежда към истинската любов. Неговата екранизация се появи в киносалоните през 2012 г.

Никълъс Спаркс е автор на „С дъх на канела”, „Виж ме”, „Никога не си сама” и „Желанието“.