Красива - Даниел Стийл

Красива
Автор: Даниел Стийл
Обем: 240 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Бард"
Мека подвързия
Дата на включване: 2022-10-22
Нашата цена: 13.76 лв
 

Истинската красота е отвътре!

Светът на прочута манекенка се срива за един миг и животът ѝ поема в неочаквана посока.

Вероник Винсент е звезда. На двайсет и две години тя е една от най-търсените манекенки в света на модата. И въпреки че е на върха в кариерата си, Вероник не се блазни от бляскавия живот на професията си и предпочита компанията на най-близките си. Но един жесток терористичен атентат на летището в Брюксел променя живота ѝ завинаги.

Тежко ранена, Вероник се озовава съвсем сама в болница, където научава съкрушителната новина, че взривът е убил двамата най-близки за нея хора. Налага ѝ се да приеме суровата действителност, че красивото ѝ лице е променено завинаги. След като изгубва всичко, Вероник се оттегля от модния свят в уединение, мъчейки се да намери себе си и отново да открие смисъл в живота. Завещанието на майка ѝ и едно писмо разкриват дълго скривани тайни и я въвеждат в един напълно непознат за нея свят.

Постепенно Вероник започва да вижда светлина в мрака и намира покой във възможността да помага на хората, като в същото време започва да променя разбирането си относно красотата и какво всъщност означава да си красив.

Даниел Стийл представя историята на една жена и впечатляващата ѝ упоритост да превъзмогне трагедията си и да заживее живот, много по-смислен и полезен, отколкото някога би могла да си представи.