Мениджърът - Кристен Калихан

Мениджърът
Автор: Кристен Калихан
Обем: 264 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Ера"
Мека подвързия
Дата на включване: 2022-10-22
Нашата цена: 15.46 лв
 

Какъв късмет – преместиха ме в първа класа на полета ми до Лондон! Мислех, че съм ударила джакпота... докато ТОЙ не седна до мен. Гейбриъл Скот. Греховно красив, но леденостуден. Нищо и никой не може да пробие стените му.

Скот е легенда, мениджър на една от най-известните рок банди в света, супер секси... и арогантен задник, който ме гледа отвисоко!

Реших да се позабавлявам като го провокирам по време на дългия полет. Но не очаквах да се почувствам толкова привлечена... А сега вече го искам безумно!

Най-голямата изненада? Той също ме иска. Но по начин, по който не съм си и представяла...

Ако приема предложението му, рискувам да се влюбя в единствения мъж, когото не мога да контролирам. Но се изкушавам да кажа „Да“... Защото мъжът, който се крие под тези строги костюми и сурова фасада, може да е най-доброто нещо, което някога ми се е случвало. А аз може би съм единствената, която има шанс да разтопи сърцето му...

Кристен Калихан е известен автор, трикратно номинирана за наградата „РИТА“ и е носител на две награди „Romantic Times Reviewer’s Choice“. Калихан е позната на българските читатели с „Идол“. Живее във Вашингтон със съпруга и двете си деца.