Защо богатите стават още по-богати - Робърт Кийосаки

Защо богатите стават още по-богати
Автор: Робърт Кийосаки
Обем: 320 стр.
Формат в мм.: 150х230
Издател: ИК "Анхира"
Мека подвързия
Дата на включване: 2022-11-27
Нашата цена: 13.65 лв
 

Какво е финансово обучение… в действителност? Някога спестяващите печелеха. Някога спестяващите имаха шанс да забогатеят. Днес спестяващите губят. Тази книга е за нещата, на които не са ви научили.

От автора на световния бестселър „Богат татко, беден татко“.

Най-богатите страни на света се състезават в разработката на роботи и технологии, заместващи хората. И скоро без работа може да останат не само служителите на Макдоналдс, но и журналисти, учители и професионалисти като адвокати, лекари и счетоводители. Мартин Форд не пише за миграция на работни места в страни с много по-ниски надници. Той пише за човешки същества, изместени от роботи, и казва, че сега Америка може да се конкурира в производствената сфера със страни, където работните заплати са ниски. За нещастие, Америка ще се конкурира с помощта на роботи, а не с човешки труд. Посланието е ясно: масова безработица."

Преди двадесет години Робърт Кийосаки написа Богат татко, беден татко - книгата номер едно в света по финансова грамотност. Тази книга предизвика и промени начина, по който десетки милиони хора по света гледат на парите. Благодарение на своята гледна точка върху парите и инвестирането, която често противоречи на общоприетата истина, Робърт си спечели репутацията на смел и дързък човек и се превърна в прям и пламенен поддръжник на финансовата грамотност на световно ниво.