Убийствена находка - Андерш де ла Моте, Монс Нилсон

Убийствена находка
Автор: Андерш де ла Моте, Монс Нилсон
Обем: 360 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Ера"
Мека подвързия
Дата на включване: 2023-01-22
Нашата цена: 17.28 лв
 

В Йостерлен цари невиждано оживление. Предстои вълнуващото откриване на големия пазар за антики! Колекционери и любители от всички краища се стичат натам. Но внезапно настроението е помрачено от убийството на известен търговец. Посетителите са в шок, а свидетелите са стотици, но сякаш никой нищо не е видял.

Инспектор Петер Винстон веднага прекъсва ваканцията си, за да се намеси авторитетно и да поеме случая. Туве Еспинг, която работи усилено, за да затвърди позицията си в полицията, отново се оказва негов партньор. Докато неочаквано доброто дуо разследва убийството, животът продължава. Местните с трепет се подготвят за снимките на „Шоуто за антики“ в близкия замък. Но дали то няма връзка с престъплението?

Винстон и Еспинг скоро осъзнават, че светът на антиките е пълен с ексцентрици, стари конфликти и мистерии, които са изключително трудни за разгадаване. А най-важният въпрос е: кой е готов на абсолютно всичко, за да се докопа до най-ценната находка?

Андерш де ла Моте и Монс Нилсон представят най-новия си бестселър. Това е втора книга от поредицата „Убийства в Йостерлен“, в която смъртта навестява ексцентрични персонажи сред красиви пейзажи.