Розов храст и сладко от смокини - Красимира Кубарелова

Розов храст и сладко от смокини
Автор: Красимира Кубарелова
Обем: 120 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Сиела"
Мека подвързия
Дата на включване: 2023-01-22
Нашата цена: 12.90 лв
 

Когато съпругът на Карамфила Маслева излиза до магазина на Бъдни вечер, последното нещо, което семейството му очаква от него, е, че ще се обади чак на другия ден с новина и признание. В празничната коледна утрин Кара научава, че съпругът ѝ и продавачката, с която той поддържа афера повече от година, са станали родители на момиченце.

Така от образцова домакиня Кара набързо се превръща в изоставена съпруга. Семейните приятелства се превръщат в познанства, а чувствителната, горда и склонна към самоирония Кара си дава сметка, че това, което доскоро е считала за щастлив брак, всъщност е било едно добро приятелство.

Но животът продължава и в раненото сърце на това морско момиче на средна възраст със ситни стъпки се промъква надеждата – да изживее любовта отново, този път завинаги.

Вторият шанс нахлува в живота ѝ случайно, има сини очи и се казва Мърчо. Зад смешното име стои улегнал мъж с важни дела и сериозен бизнес, които често го отвеждат далеч от Варна.

Ще си спомнят ли сърцата и позакръглените им тела как се обича?

Красимира Кубарелова е автор на четири романа, написани с много хумор и нежност. Книгите ѝ са обяснение в любов към българката, която може и заслужава да е героиня на роман.

Приличат на романи за жени, но е хубаво да се четат от мъже, които искат да разберат как се отключва женското сърце.