Разобличен - Кристен Калихан

Разобличен
Автор: Кристен Калихан
Обем: 248 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Ера"
Мека подвързия
Дата на включване: 2023-04-30
Нашата цена: 16.37 лв
 

Брена
Има хора, които знаят точно как да ме вбесят... А един конкретен басист е майстор в това.
Рай Питърсън е забавен, талантлив и адски секси, но двамата не можем да изкараме повече от десет минути без да се скараме. За да успяваме да работим заедно, просто се игнорираме.
Но Рай чу едно мое признание, направено в момент на слабост. И сега мъжът, за когото се опитвам да не мечтая от години, ми предлага... себе си. И не бих могла да устоя...

Рай
Брена Джеймс е единствената, която не мога да имам... и която не ми излиза от ума. А тази жена ме мрази.
Опитвах се да стоя настрана... докато не чух, че е самотна колкото мен... и има нужда някой да я прегръща, докосва, целува... Не мога да отричам истината повече. Искам аз да съм този, който ще ѝ даде това, за което копнее.
Уговорката ни беше друга... но от първия момент Брена преобърна целия ми свят. И настана пълен хаос. Никога преди не съм ѝ показвал, че може да ми вярва. Но сега трябва да ѝ докажа, че ни е писано да сме заедно...

Кристен Калихан е носител на две награди „Romantic Times Reviewer’s Choice“, трикратно номинирана за наградата „РИТА“. Калихан е позната на българските читатели с „Идол“, „Мениджърът“ и „Изкушението“. Живее във Вашингтон със съпруга и двете си деца.