Microsoft Windows Me - стъпка по стъпка + CD -

Microsoft Windows Me - стъпка по стъпка + CD
Автор:
Обем: 308 стр.
Формат в мм.: 165х230
Издател: ИК "Софт Прес"
URL:
Мека подвързия
Дата на включване: 2001-03-02
Нашата цена: 10.92 лв
 

Предлагаме ви един удобен и лесен начин да се научите да използвате най-вълнуващата операционна система за вашия домашен компютър.

Вие избирате дали да работите последователно по уроците, за да преминете пълния курс на самообучение, или да минете по отделни уроци, за да придобиете само уменията, които са ви необходими. И в двата случая овладявате Microsoft Windows Millenium Edition (Windows Me) с наложено от вас самите темпо, с помощта на учителя, който ви познава най-добре - вие самите.

С тази книга и с Microsoft Windows Me ще научите как да:

Стартирате по-бързо и получавате повече от вашия компютър: да придавате собствен облик и стил на работа на вашия компютър. Да организирате и компресирате файлове и папки. Да настройвате опции за удобство и достъпност, така че всеки да е удовлетворен от вашия компютър.

Навлезете в Интернет, за да се насладите на богати онлайн преживявания: да разглеждате Уеб, да изпращате електронна поща, да се присъедините към онлайн групите по интереси.

Изпитате наслада от най-доброто от цифровата медия: да слушате и гледате компакт-дискове и DVD дискове, да записвате, обработвате и възпроизвеждате цифрови звуци. Да гледате телевизия и видео, както и да слушате радио на вашия компютър. Да прехвърляте, обработвате и разглеждате цифрови фотографии,

Настроите съвсем лесно домашна мрежа: да инсталирате мрежа, за да поделяте файлове, папки и хардуерни устройства или една телефонна линия. Да „обменяте файлове със служебния компютър.