Обичам се, обичам те - Мария Есклапес

Обичам се, обичам те
Автор: Мария Есклапес
Обем: 240 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Емас"
Мека подвързия
Дата на включване: 2024-09-01
Нашата цена: 18.11 лв
 

Бестселър №1 на Амазон Испания в категория „Сексуално образование“

Над 150 000 продадени екземпляра в цял свят

Испанката Мария Есклапес е психоложка, терапевтка, сексоложка и писателка, посветила живота си на темата развиване на здравословни взаимоотношения. Нейните проницателни и достъпни съвети са ѝ спечелили доверието и вниманието на огромна аудитория – и в традиционните медии, и в социалните мрежи. В най-популярната си книга „Обичам се, обичам те” Есклапес ни представя същността на здравите връзки, как да подобрим вече съществуващите такива и как да разпознаваме токсичните взаимоотношения.

Позовавайки се на реални ситуации от практиката си, както и на личния си опит, авторката ни доказва, че „истинската любов не се намира, а се изгражда. И че е лесно да се влюбиш, но не и да се научиш да обичаш”. Никога не е твърде рано или твърде късно да започнем да работим над взаимоотношенията си, независимо на какъв етап от живота си се намираме. Есклапес ни показва как да си поставяме граници и най-вече защо е важно да обичаме истински себе си, преди да се посветим на някого другиго.
Защото те обичам, но на първо място обичам себе си.

Какво те очаква в тази книга:

– Практически съвети, които да приложиш в ежедневието си, за да заздравиш романтичните си взаимоотношения

– Екранни снимки на WhatsApp чатове, които нагледно демонстрират какво представлява неефективната комуникация и насоки как да се справиш с нея

– Диаграми, графики и илюстрации, които затвърждават обясненията на авторката