Microsoft Office 2000 за Windows - Стийв Сегмън

Microsoft Office 2000 за Windows
Автор: Стийв Сегмън
Обем: 478 стр.
Формат в мм.: 165х230
Издател: ИК "Инфодар"
Мека подвързия
Дата на включване: 2001-03-02
Нашата цена: 7.04 лв
 

Драги читатели,

„MS Office 2000 за Windows - практическо визуално ръководство" ще бъде полезна както за начинаещите, така и за по-напредналите наши читатели. Нейното ясно детайлно структуриране и прецизното й богато графично оформление допринасят за лесното и приятно овладяване на материала и в офиса и у дома. Без излишни думи, стегнати, водещи направо към целта коментари обясняват необходимото.

Вие можете да я четете като учебник, както за целия Office, така и за всеки отделен продукт от него. Можете да я ползвате и като справочник за темите, които ви интересуват. С нея можете да станете перфектни потребители на продуктите, с които работите най-често, а със съветите в книгата да спестите много време и усилия.

Чрез пълната интеграция между продуктите от Office 2000 вие можете да пренасяте различни данни от един продукт в друг, постигайки ефективност и добър външен вид на вашите документи.

Ще разберете как да организирате личната си информация с помощта на Outlook 2000, как да съхранявате и използвате адресите и телефоните на вашите бизнес партньори и приятели, как да изпращате и получавате електронна поща, как да си водите списък за важните предстоящи събития и срещи.

Ще се научите как с помощта на Word 2000 да правите документите си прецизни и как да ги публикувате в Интернет.

Тези, които ще насочат вниманието си към възможностите за специални техники на Ехсеl 2000, ще намерят необходимата помощ при създаването на баланси и отчети и при автоматизираното изчисляване на каквато и да била цифрова информация.

За разработчиците на бази данни, предлагаме описание на най-новите характеристики и възможности, заложени в Access 2000.

Създаването на професионални презентации също ще се превърне в лесна и приятна дейност със съветите за ефективна работа с Powerpoint.

Сигурни сме, че всеки час с тази книга в ръка ще бъде приятен и полезен за вас и ще ви спести много часове досадна работа в бъдеще.

От издателството