Бързо ръководство за работа с програмата ICQ -

Бързо ръководство за работа с програмата ICQ
Автор:
Обем: 143 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Стил-Р"
Мека подвързия
Дата на включване: 2001-03-15
Нашата цена: 6.28 лв
 

ICQ 99a
ICQ 2000a
ICQ 2000b

Отзиви и мнения ...
Фриц Янсен - Allied Telesyn

Когато съставителите на това ръководство ме помолиха да напиша "няколко думи" за програмата ICQ бях много затруднен - как е възможно да се напишат "няколко думи" за средството, от което зависи всекидневната ми комуникация с останалия свят!
Лично аз, като Търговски мениджър с офис във Виена, който отговаря за продажбите на компанията ни в Източна Европа, използвам това "средство на века" за да се свързвам с нашите постоянни и потенциални клиенти, с центъра ни за изследователска и развойна дейност, който се намира в Нова Зеландия, със заводите ни в Сингапур, с колегите ми отвъд океана в САЩ. ICQ е отвъд времето, ICQ съобщенията не са подвластни на часовите пояси.
Освен това ICQ е бърз и надежден начин, който макар и малък, за да се побере на работната площ, е достатъчно мощен да свързва хора от всички точки на света!
(Как бихме могли да живеем без него?!)
ICQ придобива все по-привлекателни характеристики: какво ще кажете за възможността да изпратите SMS съобщение и то безплатно!,... електронната поща,... каналите, ...превода на други езици,..., това е моято лична енциклопедия (и едновременно с това комуникационен център!)
Аз използвам ICQ програмата и в личния си живот и то почти непрекъснато (един и същ номер!) най-вече за да поддържам връзка със семейството си, което живее на 1300 км от мен,...
Това е несъмнено най-доброто средство след появата на Интернет...