Българско - немски разговорник -

Българско - немски разговорник
Автор:
Обем: 172 стр.
Формат в мм.: 165х115
Издател: ИК "Византия"
Мека подвързия
Дата на включване: 2001-05-25
Нашата цена: 4.54 лв
 

Съвременното развитие предоставя широки възможности за пътуване в различни и краища на света. Предстои Ви лично или делово пътуване в немскоговоряща страна. Предлаганият Българско-немски разговорник ще Ви помогне в кратък срок да подготвите за така желаното пътуване. Не забравяйте да го вземете със себе си, той ще Ви даде сигурност и комфорт в общуването.

На основата на неголям брой говорни образци, в които могат да се заменят едни думи с други, тематично са изградени предполагаеми говорни ситуации в различни практически области на живота, като например настаняване, хранене, търсене на работа, банкови операции, покупки, културни мероприятия, забележителности и др. Темите са актуализирани в зависимост от изискванията на днешното динамично време.

В името на практическия интерес Ви предлагаме транскрипция с кирилица, която ще Ви улесни изключително много при произнасянето на немските думи в достатъчна степен разбираемо. Системата за обозначаване на немските думи с кирилица е представена в началото на разговорника.