Палас - Катрин Кер, Марк Крейгбаум

Палас
Автор: Катрин Кер, Марк Крейгбаум
Обем: 416 стр.
Формат в мм.: 145х220
Издател: ИК "Лира Принт"
Мека подвързия
Дата на включване: 2001-05-31
Нашата цена: 7.74 лв
 

Блестящо четиво... сграбчва ви за гърлото и не ви пуска. „Палас" е повече от научнофантастична приказка... Романът е невероятно увлекателна съспенс-история, която се развива в прекрасен въображаем свят на враждуващи култури и политически амбиции, на стара ненавист и расови предразсъдъци, на технически чудеса и изгубени знания.

Блестящата, шумно приветствана от читатели и критика Катрин Кер и Марк Крейгбаум са обединили усилията си в тази книга, за да ни поднесат изумително жив, пленителен и ужасяващ свят от бъдещето. Нарича се Палас - столицата на планета от сектора Пинч.

Един преследван изгнаник от расата Ойнар Лейп е нает да убие двама представители на човешката раса: Арно - син на Майстора на Кибергилдията и Вайда - младо момиче, обучавано за сексуална робиня в Сектора на Насладите.

Арно е по следите на странни аномалии в Мрежата - Кибер-пространственото хранилище на знания. Вайда, последната носителка на кибергените на рода Л Вар, се превръща в потитическа заложница, която може да промени бъдещето на планената. Докато Арно се преструва на пристрастен към кибердрогата наркоман и се крие от наемния убиец, Вайда нямира убежище в Правителствения Дом - корумпираното седалище на властващите, където предателството е средство за живот и смърт. Там съперническите фракции заговорничат да използват богатството и способностите на Вайда…или да унищожат.