Не големите изяждат малките, а бързите поглъщат бавните. Как да използваме бързината като средство за конкуренция в бизнеса - Дж. Дженингс, Л. Хотън

Не големите изяждат малките, а бързите поглъщат бавните. Как да използваме бързината като средство за конкуренция в бизнеса
Автор: Дж. Дженингс, Л. Хотън
Обем: 256 стр.
Формат в мм.: 145х220
Издател: ИК "Класика и стил"
Твърда подвързия
Дата на включване: 2001-07-19
Нашата цена: 12.74 лв
 

Защо АОЛ е най-печелившата нова медийна фирма в света, поглъща конкурентните фирми една подир друга и привлича милиони абонати, докато „Продиджи" и „КомпюСърв" се превръщат в история?

Как стана така, че само за двадесет и четири месеца „Хотмейл" бе оценена от „Майкрософт" на цели 400 милиона долара, като преди това не беше нищо повече от една добра идея?

Какво превърна „Чарлс Шуоб" от малка фирма с четирима брокери на едно бюро в най-голямата компания за финансови услуги в света?

Консултантите-новатори Джейсън Дженингс и Лорънс Хотън разказват как най-успелите фирми на света излизат в авангарда на своите браншове и съумяват да запазят предимството си пред конкуренцията, независимо от обстоятелствата.

Тонове нова информация. Умни наблюдения. Хитри заключения. Авторите преизпълняват обещанието си да ни разкрият по синтезиран начин всичко онова, което използват най-добрите компании в своята работа.