Вдълбано в камъка - Бърт Годард

Вдълбано в камъка
Автор: Бърт Годард
Обем: 300 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Мойри"
Мека подвързия
Дата на включване: 2001-10-11
Нашата цена: 7.19 лв
 

ТАЗИ КНИГА НЯМА КАК ДА НЕ ВИ ДЪРЖИ В НАПРЕЖЕНИЕ ДО ПОСЛЕДНИЯ РЕД

Английският писател Робърт Годард е автор на дванайсет романа, сред които „Затворен кръг", „Отвъд слънчевия диск", „Време на заем" и „Безследно изчезване", отличен с престижната литературна награда „У.Х.Смит". Преди да се отдаде изцяло на писателското поприще, Робърт Годард следва история в Кеймбридж и работи в областта на образователния мениджмънт. Живее със съпругата си в графство Корнуол.

След трагичната гибел на съпругата си Тони Шеридан отчаяно се опитва да намери сили за нов живот и решава да прекара известно време в компанията на най-добрия си приятел Мат и неговата съпруга Луси, които живеят усамотено в провинциално градче. Измъчван от спомени за жена си Марина, но и неудържимо привлечен от своята снаха, Тони се оказва подвластен на събития от миналото, които след много години сякаш се повтарят по странен и необясним начин.

Романите на Годард завладявате мистерията и неочаквания си край като във филм на Хичкок. Никога не знаете къде в крайна сметка ще ви отведе авторът и тръпнете в очакване на поредната изненада... на следващата страница.