Adobe Photoshop 6.0 Web дизайн с ImageReady 3 и GoLive 5 - Михаел Бамгарт

Adobe Photoshop 6.0 Web дизайн с ImageReady 3 и GoLive 5
Автор: Михаел Бамгарт
Обем: 336 стр.
Формат в мм.: 165х235
Издател: ИК "СофтПрес"
URL:
Твърда подвързия
Дата на включване: 2001-12-13
Нашата цена: 31.85 лв
 

Adobe Photoshop е без съмнение индустриален стандарт и в областта на Web дизайна. С Photoshop 6 Adobe направи една от най-добрите актуализации на своята световна програма. Тъй като твърде малко специализирани книги разглеждат начините за ползване на Photoshop.6 и ImageReady 3 за създаване на динамични и оптик Web изображения, дизайнерът Михаел Баумгарт се за това пълноцветно ръководство по Photoshop 6 за Wet Разбирайки, че много дизайнери днес ползват Photoshop съвместно със специализираната програма GoLive на Adobe за разработване на Web сайтове, той е включил полезни глави и за комбинирането на Photoshop, ImageReady и GoLive 5. Научете се с помощта на тази книга да работите по-професионално, за да посрещнете повишеното търсене на по-добре организирани и по-бързо зареждащи се Web сайтове.

Авторът Михаел Баумгарт показва по какъв най-добър начин могат да се ползват най-новите функции на тези програми. Ще научите техники за:

- оптимизиране и избор на правилната компресия за изображенията

- създаване на GIF анимации

- работа с гарантирани за Web цветове

- проектиране на навигационни елементи

- проектиране за различни браузъри прехвърляне на проекти в GoLive

Михаел Баумгарте един от най-известните немски автори на книги за Web дизайн и настолна издателска дейност. Един от първите европейски дизайнери, възприели компютърното настолно издаване преди повече от десет години, през 1996 той направи преход към проектирането за Интернет. Неговите книги по дизайн са постоянни бестселъри.