Изцеление или Предсказание за миналото - Михаил Лежепьоков

Изцеление или Предсказание за миналото
Автор: Михаил Лежепьоков
Обем: 104 стр.
Формат в мм.: 140х200
Издател: ИК ""
Мека подвързия
Дата на включване: 2002-03-22
Нашата цена: 5.46 лв
 

За първи път на българския читател се предлага една от най-популярните книги в Русия и страните от обединена Балтика - "Изцеление или Предсказание за миналото" на известния изцелител Михаил ЛЕЖЕПЬОКОВ.

Нейният първи тираж е излязъл през 1994 година, но и до сега не стихват споровете около поразителните открития, които е извършил авторът в областта на изцелението на онези болести, които са неподвластни на съвременната медицина. Един от забележителните моменти в работата на Михаил Лежепьоков е откритието на сложното заболяване, наречено от него „синдром на хроническата умора". Изследванията, проведени съвместно с български и американски специалисти, потвърдиха, че този синдром се превръща в почва за различни болести, започвайки от простуда и стигайки до СПИН. Заедно с това той е обяснил такива сложни и заплетени явления, като екстрасензориката, черната и бялата магия, разказал е истината за телехипнозите и реинкарнацията, а също е разсеял всички страхове по повод манипулирането на мозъците на хората. Много големи средства за масова информация, телевизия и радио отделят място на първите страници и най-доброто ефирно време за уникалния метод на Михаил Лежепьоков.

България е едно от удивителните места на нашата планета, където феноменалните способности на човека са намерили своето най-добро въплъщение в много народни лечители и предсказатели. Затова няма нищо учудващо, че тази книга се издава именно в България. Ясновидската наука е свързана не само с предсказанието на бъдещето, но което е по-важно от всичко останало за човека - с предсказанието на миналото. Да откриеш за самия себе си своят, вече изживян живот по новому, от гледна точка на Прошката на минали постъпки, означава да станеш душевно и физически здрав човек в настоящето.