Моето дете отива на детска градина. Наръчник за родители - Олга Георгиева

Моето дете отива на детска градина. Наръчник за родители
Автор: Олга Георгиева
Обем: 90 стр.
Формат в мм.: 145х215
Издател: ИК "Тара"
Мека подвързия
Дата на включване: 2002-04-05
Нашата цена: 9.10 лв
 

Скъпи родители,

В деня, в който за първи път прекрачите прага на детската градина, водейки за ръка вашето дете, вие поверявате най-ценното си съкровище в ръцете на детските учители.

Вие заслужавате да знаете повече за детската градина, за програмите и идеите, изграждани в продължение на десетилетия; за трудностите, с които се сблъскват педагозите в детското заведение; за препятствията, които вашето дете ще преодолява; за малкия свят, в който то ще попадне и чрез който ще започне да изгражда представите си за света и за себе си; за ежедневието в детската градина.

Вие заслужавате да бъдете подготвени как да ръководите детето заедно с детските учители, през цялото време на неговото израстване, да му помогнете да се развива хармонично, да реализира своите заложби, да намери своето призвание и да се изгради като пълноценна личност. И най-важното - да му помогнете да расте здраво, обичано и щастливо.

Вие заслужавате подкрепа в изпълняването на мисията ви на родители.

В тази малка книжка ще откриете основни насоки и практични съвети за успешно осъществяване на взаимодействието дом - дете - детска градина.