Енергията на сънищата. Съновник - Бина Димитрова, Никола Калоянов

Енергията на сънищата. Съновник
Автор: Бина Димитрова, Никола Калоянов
Обем: 369 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Петекстон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2002-04-12
Нашата цена: 7.27 лв
 

Целият ни живот е енергия!

Сънищата са следа от контакта ни с другия свят. Създадени сме от одушевени и неодушевени енергии. Те са носители на основна информация за важни процеси, които протичат в живота ни в определен период.

Сънят ни е връзка между миналото и бъдещето, опит е за корекция на грешки, които сме извършвали преди и има вероятност да повторим. Сънят поема част от енергиите, с които сме заредени и не сме изразходили, за да може да се балансира нашето душевно равновесие, или да провокира нови, които са ни нужни за да преодолеем предстоящи бъдещи събития.

Енергиите не могат да бъдат унищожени, но могат да се преобразуват от негативни в позитивни. За това е нужно малко вяра и огромно търпение.

Ден след ден трябва да градим добро и подхранваме само позитивните енергии.Така лошите оставени без внимание, ще бъдат отмити от пороя на времето.

Тази книга е конгломерат на сънища от цял свят. На приятели и врагове, както добри, така и лоши. Място за съзнанието на всеки един. Светът е малък и мечтите ни са близки. Духовете са около нас.Едни да ни помогнат, а други да ни унищожат-затрият.

От древни времена до днес се вярва, че съществуват енергии, без които нашето съществуване е немислимо. Веднъж сънувах, че катастрофирах с мотора. Чаках два месеца и си казах, сънищата не всякога показват. Не изминах и един километър след това и паднах. Всичко е там, в сънят ти; действията, климата, посоката, предметите природата, средствата за транспорт, хората, цвета, чувствата.Този феномен на магнитната им дейност, на факти доказва че не сме само ние физически живи. В магиите на театралния свят на свободните сили, когато спим се ражда нашия хубав или лош сън. Близо над 50,000 сънища са трансформирани от различни епохи и краища на планетата, за да обяснят и предскажат какво ни предстои, каква ще ни бъде съдбата.