Риба. Един забележителен начин да повишите - cells

Риба. Един забележителен начин да повишите морала и да подобрите резултатите си
Автор: Д-р Стивън Лъндин и колектив
Обем: 110 стр.
Формат в мм.: 130х190
Издател: ИК "Класика и стил "
Мека подвързия
Дата на включване: 2002-04-30
Нашата цена: 9.10 лв
 

Това е една страхотна история, разказана по ангажираш, и провокиращ мисленето начин. Бизнеспоуките от нея със сигурност могат да бъдат полезни за всяка организация, която си направи труда да ги въведе в своята практика. Хванете вълната! - Питър Айслър и Питър Икономи, автори на „На кормилото: бизнес-уроци за плаване в бурно море".

„Риба!" е не само книга за бизнеса, за повдигането на морала и мотивацията на служителите. Това е книга за живота. Книга за всекидневните ни дейности, за отношенията ни с близки, приятели и случайни познати. Използвайки наученото от нея, вие ще станете не само по-добри мениджъри, но и по-добри хора - а това е далеч по-важно. - Ричард Сулпицио, президент и главен изпълнителен директор на Qualcomm.

Тази книга отбелязва по един много остроумен и завладяващ начин, че да бъдеш добър ръководител на хора не е кой знае колко повече от използването на здравия разум и „златното правило", което гласи: отнасяйте се с околните така, както би искал те да се отнасят с теб. - Робърт Нъджент, президент и изпълнителен директор на Foodmaker.